Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna

Spirit Island

  • 799 kr

Spirit Island är ett coop-spel för 1-4 spelare, där ni ska rasera de byggnader och den civilisation som kolonisatörer bygger upp på ön. Spelet är designat av R.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Spirit Island är ett coop-spel för 1-4 spelare, där ni ska rasera de byggnader och den civilisation som kolonisatörer bygger upp på ön. Spelet är designat av R. Eric Reuss i en alternativ version av historien vid omkring år 1700. Spelarna tar rollerna som olika naturandar med naturkrafter. Uppgiften är att skydda ön mot kolonisatörer som sprider död och förstörelse omkring sig. Arbeta tillsammans med de andra andarna och Dahan (öns urinvånare) för att öka er makt och lyckas driva bort kolonisatörerna från ön i detta djupa och komplexa area control-spel!

Spelet i detalj: I varje runda väljer spelarna samtidigt vilka kort de vill spela ut och betalar med energi. Genom att kombinera kort kan de utlösa extra bonusfunktioner. Snabbare krafter aktiveras omedelbart innan kolonisatörerna hinner sprida sig och ödelägga alltför mycket, medan andra krafter aktiveras långsamt. Det krävs strategi och eftertanke för att kunna använda dessa effektivt.

Fienderna sprider sig över ön i ett delvis förutsägbart mönster. De börjar med att utforska några områden av ön. I nästa runda bygger de byar och städer i de utforskade områdena. I rundan därpå börjar de härja och plåga landet. De angriper också alla Dahan i området (vilka slår tillbaka). Situationen eskalerar under spelets gång: andarna sprider sin närvaro till nya delar av ön och söker nya och mer mäktiga krafter medan kolonisatörerna sätter käppar i hjulen. Varje runda motsvarar 1-3 år i den alternativa historien.


ÅlderFrån 14 år
Antal spelare1-4 spelare
Speltid90-120 minuter
SpråkEngelska